препарат за почистване на медни съдове

препарат за почистване на медни съдове

0,00 лв. с включено ДДСПрепарат за почистване на медни съдове.

- от серия Il Rame

Производител:

Компанията е основана през 1889 година от Паоло Баларини стартирайки с малка работилница за производство на метални съдове и прибори за хранене.До 1931 година, в каталога на Ballarini са влючени 2000 артикула.През 1960 година компанията взима стратегическо решение да съсредоточи ресурсите си в производството на съдове за готвене с незалепващо покритие. През 1980 година Ballarini подписва лицензионно спорузомение с фирма Du Pont за доставка на тефлон. От 1990 година насам , Ballariini неколкократно дава принос в развитието на пазара на кухненски съдове с незалепващо покритие, с редовен поток от иновативни идеи. Такива са набора "Titanio", изключително успешната серия "Gli Speciali", "Fenice" - серия за индукционни котлони, колекцията "Il Rame", кулинарният проект "I Love cooking", както и "Thermopoint" , термо-датчик через който се реализират големи енерго-спестяващи обеми и се удължава живота на съдовете с незалепващо покритие.

Ballarini SpA е една от най-големите компании в Европа от гледна точка на производствените обеми - над 12 милиона бройки годишно.Лидер в областта на иновациите - както по отношение на използване технологии, така и в развитието на собствени проекти.

Ballarini SpA има силно присъствие във всеки сегмент на пазара: както за дома, така и в професионалния и рекламен сектор.

Ballarini е инициатор за създаването на Quality Club (клуб "Качество"), в който участват кулинарни експерти, готвачи, гурме-майстори, артисти, писатели и учени. Фирмата организира изложби, събития и срещи насърчаващи развитието на кулинарното изкуство в най-широк смисъл. Така се раждат все по-добри продукти и идеи, за всички който обичат готвенето и добрата храна.

Инструкции за употреба :

Преди първото използване на този тиган/тенджера, е нужно да ги почистите и подсушите внимателно. Намажете незалепващата повърхност с масло или олио и избършете леко. Не прегрявайте тигана/тенджерата. За по-добри резултати се препоръчва да използвате тигана/тенджерата на по-слаб огън. Не е необходимо използването на масло или олио при следваща употреба.

Почистване :

Не използвайте абразивни и обезмасляващи продукти или препарати за почистване на фурни.

Внимание :

Метални прибори могат да бъдат използвани, но внимателно и да не са остри. Препоръчва се използването на дървени или пластмасови прибори. Не режете храната в тигана с нож.

Гаранция :

Гаранцията на продукта се отнася за вътрешното покритие на тигана/тенджерата и важи само при фабрични деформации на материала, настъпили при използването му единствено за битови нужди и спазвайки указанията за употреба. Тази гаранция не покрива щети на продукта, в резултат на неправилна употреба или злоупотреба. Гаранцията започва от датата на закупуването на продукта и важи само срещу приложен разходо-оправдателен документ или касов бон.

Категории